Športnik Kopra za leto 2013

V ponedeljek, 3. marca 2014 je v Gledališču Koper potekala svečana prireditev Športnik Kopra za leto 2013. Prireditev, na kateri so bili zbrani športniki, trenerji, predstavniki koprskih športnih društev ter ljubitelji športa, je bila posvečena dosežkom koprskih športnikov v lanskem letu, posebna pozornost pa je bila posvečena tistim, ki so z večletnim delom še posebej prispevali h razvoju koprskega športa.
Med nagrajenci so bili tudi člani našega društva.

Posebej smo lahko ponosni na našo predsednico, Meri Prebevšek Jerman, ki je prejela jubilejno priznanje za 30. letno organizacijsko delo v atletiki. Navedeno priznanje vsekakor potrjuje, da je s svojim delom pomembno prispevala k razvoju koprske atletike ter da se za prihodnost našega društva ne gre bati.

Med atleti našega društva je najvišje priznanje prejel Rok Viler, in sicer plaketo za vrhunske dosežke, ki mu je bil podeljena za 1. mesto na Državnem prvenstvu Slovenije za člane v skoku v daljino.

Da so med člani našega društva tudi perspektivni mladi atleti, dokazuje pisno priznanje, ki sta ga za lanskoletne dosežke prejela Iva Ferencek, za 2. mesto v skoku v višino na Državnem prvenstvu Slovenije za deklice v kategoriji U12 ter Adrian Stegovec, za 3. mesto v skoku v višino na Atletskem pokalu Slovenije v kategoriji U12.