Mednarodni atletski miting ATLETICA INSIEME ALPE ADRIA

Kot že tradicionalno, smo se tudi letos udeležili Mednarodnega atletskega mitinga Atletica Insieme Alpe Adria v Pordenonu. Miting je potekal v soboto, 6. oktobra 2012 v sončnem vremenu in čudovitem tekmovalnem vzdušju. Naši atleti so se na mitingu zelo izkazali, saj so se v tekmovanje podali neustrašno in borbeno, prav vsi pa so postavili tudi nove osebne rekorde. Nad svojimi varovanci je bil vidno navdušen tudi trener Blaž Korent, ki jih je po tekmovanju zelo pohvalil.

Jernej Jevšček, se je po 5. mestu na Državnem prvenstvu U14 v teku na 200 m z ovirami, tokrat pomeril v teku na 60 m z ovirami v kategoriji U14 in med devetnajstimi  sodelujočimi, kljub nekaj tehničnim težavam, zasedel 10. mesto ter osebni rekord popravil na 10.76 s.

Nika Tominc in Neža Bajec sta se preizkusili v teku na 600 m v kategoriji U12 ter med šestindvajsetimi sodelujočimi zasedli 8. in 14. mesto. Nika Tominc je osebni rekord popravila za dobrih osem sekund in dosegla čas 2:01.70, Neža Bajec pa je osebni rekord popravila kar za enaindvajset sekund in dosegla čas 2:06.16.

Vsi trije tekmovalci so bili po prihodu v cilj zadovoljni in se že veselijo novih tekmovanj.
Čestitamo!