Miting Pula "do salti e na corseta" 2017

Danes 4.6., smo se odpravili v Pulo, da bi se soočili z najboljšimi atleti Slovenske, Italjanske in Hrvaške Istre, a smo spotoma spleli še mnogo prijateljskih vezi med seboj.
V Kopru smo se že ob 6:40 dobili in začeli našo pot, pobrali še Piransko konkurenco ter nadaljevali potovanje proti sončnemu stadionu.
Teke so mlajši najprej otvorili z krajšimi teki in nekateri starejši z višino. Takoj zatem je skakalce čakala daljina, metalce pa vortex. Prav tako se je metalo kopje in krogla, teki pa so bili vsi od 40m do 1km.
Domov smo prinesli kar nekaj zlatih, srebrnih in bronastih medalj kljub temu pa nismo zmagali v skupinskemu seštevku, a nobenega ne briga preveč, saj najboljša nagrada današnjega dne je bila zabava!

Živa H.

POZOR! Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da stran bolje deluje

Če ne spremenite nastavitve brskalnika, se strinjate z njo. Preberite več

Razumem

IZJAVA O VAROVANJU OSEBNIH PODATKOV

Naša spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo stran. Uporabljamo naslednje piškotke:

Piškotek 1: Z njim štejemo število obiskovalcev strani

Piškotek 2: Piškotek nastavi orodje družbenega omrežja Facebook, omogočajo pa integracijo vtičnika                         Facebook znotraj spletnih strani. (trajanje 1 leto)

Piškotek 3: Piškotki se nastavijo ob ogledu youtube video posnetkov: Poskuša oceniti obiskovalčevo                         hitrost interneta (bandwidth) in Poveča števec ogledov za predvajani video. (trajanje 1 leto)

Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

Če ne želite, da na vašo napravo shranjujemo piškotke, lahko spremenite nastavitve brskalnika.