Maljše mladinsko ekipno CELJE 14.5.2017

V Celju je AK Domžale, v nedeljo 14.5.2017  organiziral MLAJŠE MLADINSKO EKIPNO tekmovanje. Iz našega kluba so se tekmovanja udeležili: MISHELLE MATKO ki je tekmovala na 100m ( 14,13s ), ANIKA KOLENC je tekla na 400m ( 72,43s ) in prvega tekmovanja se je udeležila ZALA MAVSAR v teku na 800m ( 2:41,88 ). Trem dekletom sta družbo delala dva fanta in sicer KRIS ŠKRLJ, tekel je na 800m ( 2:24,35 ) in GOLOB LAN, ki je tekmoval v skoku v daljino in skočil 557 cm. Čestitamo

POZOR! Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da stran bolje deluje

Če ne spremenite nastavitve brskalnika, se strinjate z njo. Preberite več

Razumem

IZJAVA O VAROVANJU OSEBNIH PODATKOV

Naša spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo stran. Uporabljamo naslednje piškotke:

Piškotek 1: Z njim štejemo število obiskovalcev strani

Piškotek 2: Piškotek nastavi orodje družbenega omrežja Facebook, omogočajo pa integracijo vtičnika                         Facebook znotraj spletnih strani. (trajanje 1 leto)

Piškotek 3: Piškotki se nastavijo ob ogledu youtube video posnetkov: Poskuša oceniti obiskovalčevo                         hitrost interneta (bandwidth) in Poveča števec ogledov za predvajani video. (trajanje 1 leto)

Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

Če ne želite, da na vašo napravo shranjujemo piškotke, lahko spremenite nastavitve brskalnika.