Pričetek tekmovalne sezone

Maj je bil za naše atlete tekmovalno zelo pester.

Za praznik dela sta na mitingu v Palmanovi (Italija) na 200 m nastopili Morella Porčič in Živa Kreft. Morella Porčič je zaradi prehitrega štarta žal ostala brez uvrstitve, Živa Kreft pa je zasedla 30. mesto s časom 32.31 s.

6. maja so nekateri naši atleti tekmovali na Področnem prvenstvu v atletiki za srednje šole, ki je potekalo v Novi Gorici. Tisa Bajec in Jernej Jevšček sta se pomerila v teku na 400 m, Živa Kreft pa v teku na 100 m. Tisa Bajec je zasedla 3. mesto z rezultatom 68,69 s, Jernej Jevšček je bil 6. z rezultatom 58,24 s, Živa Kreft pa 9. z rezultatom 15,16 s.

V Domžalah je 10. maja potekal Atletski pokal Slovenije za mlajše mladince. Jernej Jevšček se je tokrat preizkusil v teku na 400 m z ovirami, kjer je z rezultatom 64,13 s zasedel 8. mesto, Tisa Bajec je z rezultatom 68,70 s na 400 m zasedla 18. mesto, Michelle Matko je bila v teku na 200 m 35. z rezultatom 29,19 s. V teku na 200 m je bila zaradi prehitrega štarta diskvalificirana Živa Kreft.

Na domačem atletskem stadionu je 11. maja potekalo Področno prvenstvo v atletiki za osnovne šole. Na njem je nastopilo kar nekaj naših pionirjev. Med mlajšimi učenci sta v teku na 300 m nastopila Lan Golob, ki je z rezultatom 45,49 s zasedel 2. mesto, Tim Osterman pa je bil 4. z rezultatom 50,18 s. V skoku v višino je v kategoriji mlajših učenk zmago slavila Iva Ferencek, ki je preskočila 1,46 m. V kategoriji starejših učenk sta nastopili Neža Bajec in Michelle Matko. Neža Bajec si je v teku na 1000 m z rezultatom 3:22,54 min pritekla zmago, Michelle Matko pa je bila v teku na 60 m 4. z rezultatom 8,75 s.

POZOR! Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da stran bolje deluje

Če ne spremenite nastavitve brskalnika, se strinjate z njo. Preberite več

Razumem

IZJAVA O VAROVANJU OSEBNIH PODATKOV

Naša spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo stran. Uporabljamo naslednje piškotke:

Piškotek 1: Z njim štejemo število obiskovalcev strani

Piškotek 2: Piškotek nastavi orodje družbenega omrežja Facebook, omogočajo pa integracijo vtičnika                         Facebook znotraj spletnih strani. (trajanje 1 leto)

Piškotek 3: Piškotki se nastavijo ob ogledu youtube video posnetkov: Poskuša oceniti obiskovalčevo                         hitrost interneta (bandwidth) in Poveča števec ogledov za predvajani video. (trajanje 1 leto)

Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

Če ne želite, da na vašo napravo shranjujemo piškotke, lahko spremenite nastavitve brskalnika.